Zelfstandig Werkend Kok
Je kent Madurodam waarschijnlijk als leuk en verrassend park; wist je ook dat we een unieke evenementenlocatie zijn, waar wij zelf de volledige catering voor verzorgen? En volop in ontwikkeling zijn. We zijn namelijk fysiek aan het uitbreiden. Zo kunnen wij onze bezoekers nóg meer het beste en mooiste(en lekkerste!) van Nederland laten beleven.

Wat ga je doen?
Als zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor het bereiden van gerechten volgens receptuur en planning. Je werkt nauw samen met het keukenteam en draagt bij aan een constante kwaliteit en smaakbeleving.
- Bereiden van lunch- en dinergerechten voor onze parkbezoekers en (zakelijke) evenementen;
- Mee ontwikkelen van nieuwe (seizoensgebonden) gerechten;
- Zorgdragen voor hygiëne en HACCP-richtlijnen in de keuken;
- Efficiënt plannen van mise-en-place en bestellingen;
Wat vragen wij van jou?
- Je hebt een afgeronde koksopleiding (minimaal MBO niveau 3)
- Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
- Je werkt zelfstandig, maar ook graag in teamverband.
- Flexibiliteit: ook inzetbaar tijdens weekenden, vakanties en evenementen.
- Een gezonde dosis creativiteit en oog voor detail.
- Je spreekt Nederlands en kunt je goed redden in het Engels.
Wat bieden wij jou?
- Om te beginnen met je werkplek: een van de leukste attractieparken van Nederland!
- Een goede werk/privé balans inclusief tijd voor tijd. Omdat we zowel overdag als in de avond gasten over de vloer hebben, zijn je werktijden flexibel. De ene keer werk je overdag en de volgende keer werk je een avonddienst;
- Je weet je rooster 3 weken van tevoren.
- Regelmatig activiteiten om je collega’s te leren kennen, zoals een zomer BBQ en vrijdagmiddagborrels;
- Verantwoordelijkheid, flexibiliteit en gezelligheid. Je krijgt ruimte om verantwoordelijkheid te pakken en initiatieven aan te dragen. Daarnaast bieden wij marktconforme arbeidsvoorwaarden (Horeca CAO) en mogelijkheden tot training en ontwikkeling.
Dit krijg je er ook bij:
- Het salaris is ingedeeld in schaal 6 van de horeca CAO €2.580,95 – €3.209,09 (op basis van een 38-urige werkweek)
- Een werkplek op Scheveningen.
- Reiskostenvergoeding als je verder dan 10 km van Madurodam woont.
- Ontwikkelingsbudget voor trainingen en cursussen.
- 25 vakantiedagen op fulltime basis.
- Onbeperkte toegang tot Madurodam, met partner en/of gezin.
- Personeelskorting: je kunt met 50% korting naar aangesloten parken en musea.
- Pensioenregeling via Pensioen Horeca en Catering inclusief nabestaandenpensioen verzekering
- Een professionele, informele en gezellige sfeer met jaarlijkse leuke (feestelijke) activiteiten
Ben jij enthousiast, gemotiveerd en wil je graag deel uitmaken van ons team? Twijfel dan niet en stuur ons jouw cv en motivatie. We kunnen niet wachten om van je te horen!
Interesse?
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen we graag jouw reactie. Je kunt je motivatie en CV sturen naar sollicitatie@madurodam.nl t.a.v. Franca Roseboom. Mocht je vooraf vragen hebben, dan kun je natuurlijk ook contact met ons opnemen via 070-4162436.